Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
February 26 2020 3 26 /02 /February /2020 22:28

Aktif olarak satışı yapılan bir çok zayıflama ürünü bulunmaktadır. Bu yazımızda size kaliteli ve kendisini kanıtlamış ürünlerden bahsedeceğiz.

Biber Hapı

Biber hapı en popüler zayıflama ürünü. Kendisini kanıtlamış içeriği, Müşterilerin memnuniyeti neticesinde sizlere önerebileceğimiz en güzel ürün. İçerisinde 30 kapsül bulunur ve günde bir adet sabah kahvaltısından önce kullanılır. Üretim Yeri Çin, Guaghzou dur. Bir kutu biber hapı, Bir aylık kullanım içerir. Hamile ve emzirenler, Kalp Tansiyon Hastaları, Kronik böbrek yetmezliği bulunan kişiler biber hapı kullanamazlar. Haricinde düzenli ve bilinçli kullanımlarda oldukça memnun kalacağınız bir ürün.

Lida

Etki olarak en iyi ve hızlı sonuç alacağınız ürün lida diyebiliriz. İçeriği ve etkileri neredeyse bütün zayıflama ürünlerinden daha yoğun. Bu durumda ise aylık bazda daha iyi sonuçlar almanızı sağlıyor. Lakin yan ektileri diğer ürünlere göre biraz daha fazla. Örneğin biber hapı kullandığınızda ağız kuruluğu yaşarsınız. Bu durum lida da biraz daha fazladır. Yine içerisinde 30 kapsül bulunur. Bir kutu lida, Bir ay süre ile kullanılır. Bu süreçte kronik rahatsızlıklar ve metabolizmaya bağlı olarak kilo verme oranınız değişebilir.

Cherry Handle

Cherry handle tasarım olarak, Etki olarak, oldukça iyi bir ürün. Zayıflamanızın yanında ayrıca kadınlarda regl düzensizliğini kontrol altına alır. Menapoz döneminde yaşanılan problemleri en aza indirgemek için çalışır. Cherry handle içerisinde 60 kapsül bulunur. Günde 2 defa kullanılır. Sabah 1 kapsül ve akşam 1 kapsül şeklinde. Yine kahvaltıdan, Yemekten önce kullanılır. Bir kutu, Bir aylık kullanım için geçerlidir.

Reductol

Reductol özellikle yurt dışında yüksek satış seviyelerine ulaşmıştır. Ülkemizde son 3 yıldır satışı yapılmaktadır. İnstagram sayfaları ve web siteleri üzerinden satışı yapılmakta. Orjinal ürün haricinde sahteleri de bulunmakta. İçerisinde 30 kapsül bulunuyor. Günde bir adet kullanılıyor ve yine bir aylık kullanım ile etkilerini gösteriyor. Ağız kuruluğu, İştahsızlık, Enerji hali yine reductol etkileri arasında.

Fx15

Fx15 60 bordo kapsülden oluşuyor. Amerika menşeii bir ürün. Özellikle insülin direnci ve guatr hastalarında görülen kilo problemi için tercih ediliyor. Lotus çiçeği fx15 ham maddesini oluşturuyor. Metabolizmayı düzenleyici, Yağ yakıcı etkileri oldukça iyi. Günde 2 defa kullanılıyor. Sabah kahvaltısından önce 1 adet ve akşam yemeğinden önce 1 adet. İdeal kilonuza ulaştıktan sonra 1 kutuda gün aşırı kullanım öneriyoruz.

Share this post

Repost0

comments

Overview

  • : Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • : Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • Contact

Links