Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
June 2 2016 4 02 /06 /June /2016 12:43
ARAP KIZI KREMİ NEDİR NE İŞE YARAR?

Arap Kızı Kremi ciltteki lekeleri azaltmak ve cilt beyazlığı sağlamak için kullanılan yardımcı bir üründür. .Arap Kizi Kremi kilcal damarlari harekete geçirerek yeni bir cilde kavusmaniza yardim eder. Arap Kizi Kremi cildinizin beyazlasmasina yardim ettigi gibi sivilcelerde, lekelerde, yara ve yanik izlerde etkili olmakmaktadir. Osmanli döneminden beri kullanilan ve saray sirri olarak adlandirilan Arap Kizi Kremi yillardir Türk kadinlarinin kullandığı bir üründür.
Sivilce veya benzer izler bulunan bölgelerdeki ölü veya mikroplu dokulari temizliyerek yeniden canlanmasina ve hücrelerin çogalmasina yardımcı olmaktadır. Cilt Beyazlastirici Arap Kizi Kremi, Özellikle sigara içen insanlarda görülen hücre ölümü, yüze cansız ve kötü bir görüntü vermektedir. Sorunlu bölgelerde kullanim devamliligi sağlanmalı leke ve izler kökten silinene kadar bu işlem devam etmelidir. Çukurlaşan bölgelerde biriken yağları temizleyerek siyah noktaların oluşmasını da engellemekte yardımcı olur.

ARAP KIZI KREMİ SİVİLCE VE SİYAH NOKTALARIN OLUŞUMUNU ENGELLEMEYE YARDIMCI !

Sivilce ve siyah noktalar birbirine bağlı olan sorunlardır. Ciltteki gözeneklerin kapanması ve buralarda biriken tortulardan dolayı siyah noktalar oluşmaktadır. Cilt temizliği düzenli şekilde yapılmadığı taktirde gözenekler bu şekilde kapanmakta ve cilt, temizlik için salgılaması gereken yağı bu noktalardan salgılayamamaktadır. Sonuç olarak kapalı gözeneklerden dışarı atılamayan yağ, cilt altında birikerek sivilce oluşuma yol açmaktadır. Arap Kızı Kremi cilt temizliğinin yanı sıra, mevcut siyah noktaların yok olmasına yardımcı olmaktadır.

ÇİLLERE ETKİLİ ÇÖZÜM

Çiller, tamamen güneşe bağlı yaşanan bir sorundur. Bir çok insanda olduğu gibi güneş altında çoğalan çiller soğuk havalarda görülmemektedir. Özellikle açık tenli bireylerde daha sık görülen çil, melanin pigmentinin birikmesinden ötürü oluşur. Çillenmeden kaçınmak için güneşten koruyucu ürünler kullanmak ve doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmamak en akıllıca çözümdür. Arap kızı kremi, cilde görünmez bir tabaka oluşturarak güneşin zararlı ışınlarını engellemeye yardımcı olmaktadır. Bu sebeple yeni çil oluşuma engel olmakta ve mevcut bölgelerin de korunmasını gerçekleştirerek azalmasını sağlamaya yardımcı olmaktadır.

ARAP KIZI KREMİ İÇİNDEKİLER

Aqua, Ceteareth-6 (And) Stearyl Alcohol, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Shea Butter(Butyrospermum Parklii), Sweet Almond Oil, Jojoba(Buxus Chinensis) Oil, Cyclomethicone, Dimethicone, Propylene Glycol, Panthenol, Kojik Acid, Sodium Pca, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium Edta, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydro Acetic Acid, Benzyl Alcohol, Frangrance

ARAP KIZI KREMİ KULLANIMI

Güneşe çıkmadan 15 dakika önce cilde yedirilerek sürülür. G

Share this post

Repost0

comments

Overview

  • : Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • : Zayıflama ve zayıflama hapları, b,ber hapı, pepper time, maurers, fx15,, slimex
  • Contact

Links